Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau

Institutia care ofera asistenta si sprijin pentru copii, familie, persoane singure, persoane varstnice, persoane aflate in nevoie, abuzate, marginalizate sau cu dizabilitati.

Documente

Planuri, strategii, anunturi, formulare, declaratii de avere, informari, rapoarte etc.

Despre noi

Afla mai multe despre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau

Telefoane de contact

Numere de telefon, institutii partenere etc.

Telefon (copii):

Telefon (copii) 2:

Telefon (adulti):

Fax:

+40234519042

office at dgaspcbacau dot ro


Copii

Bacau, strada Condorilor nr. 2 (600302)

magazine themes

Adulti

Bacau, Calea Marasesti nr. 13 (600015)

magazine themes

Ultimele stiri...


Forumul Serviciilor Sociale aduce impreuna autoritatiile si ONGurile pentru elaborarea unui model sustenabil de finantare a serviciilor sociale

Confederația Caritas Romania, promotor al proiectului „ONG-uri mai puternice impreună! - Lobby și advocacy pentru crearea de oportunități egale pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale in accesarea finanțărilor publice”, organizează Forumul Serviciilor Sociale, care va avea loc la Braşov in perioada 10 - 12 februarie 2015.


Ia-ma acasa de Craciun

TVR deruleaza, in colaborare cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, campania "Ia-ma acasa de Craciun". Campania are ca scop sensibilizarea tuturor celor care pot oferi copiilor aflati in centrele de plasament, sarbatori frumoase, alaturi de o familie. 


DGASPC Bacau participa la WORKSHOP-ul SLEEP TALK pentru Copii

Specialisti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau au deosebita placere de a participa la WORKSHOP-ul "SLEEP TALK pentru Copii" organizat de catre PROSUCCES TRAINING, la Bacau, in data de 14 octombrie 2014.