Loading Evenimente
28
noiembrie

Calendar întâlniri cu Autoritățile Publice – 8

28 noiembrie 2018
  • Acest eveniment a trecut.

Tematica

  1. Abordarea cazurilor minorilor delincvenți și serviciile oferite în schimbarea compartimentului antisocial.
  2. Modalități concrete de identificare și referire a cazurilor de copii victime ale traficului intern/internațional de persoane, către serviciile specializate ale D.G.A.S.P.C. Bacău (cu accent pe respectarea caracterului de urgență al sesizării și păstrarea confidențialității).
  3. Inițierea de parteneriate între autoritățile publice locale și D.G.A.S.P.C. Bacău, pe problematica traficului de copii, devianței și delincvenței juvenile, exploatare prin cerșit.
  4. Proceduri de lucru și criterii de admitere în Centrul de Primire în Regim de Urgență și Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii Morcoveață.
  5. Informarea autorităților locale cu privire la scopul, atribuțiile și importanța referirii cazurilor spre analiză și soluționare adecvată (în situații de violență, exploatare, trafic) către Echipa Intersectorială Locală, existent la nivelul județului Bacău.

Participanți

Complexul de Servicii sociale pentru Intervenție în situații de urgență în domeniul protecției copilului Bacău

Compartimentul de orientare, supraveghere și sprijin pentru reintegrarea socială a copilului care a săvârșit fapte penale și nu răspund penal

Compartimentul de informare și consiliere pentru copilul – victimă a trraficului de persoane și copilul aflat neînsoțit pe teritoriul altui stat

Compartimentul de coordonare și informare pentru copilul străzii

Detalii

Data: 28 noiembrie 2018
Eveniment Category:

Organizator

Nume organizator: DGASPC Bacau
Email: