Amprente romanesti in februarie – Editia a III-a

Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Darmanesti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau va invita la evenimentul Amprente romanesti in februarie – Editia a III-a, care va avea loc pe 23.02.2016, la sediul din Darmanesti.

Actiunea se va deschide cu o slujba de binecuvantare pentru toti participantii. Urmeaza sa se desfasoare concomitent diferite momente interesante, sistematizate pe patru sectiuni, pentru specialistii si beneficiarii din asistenta sociala.
La Sectiunea A, intitulata Workshop-uri pentru specialisti (intre orele 11.30 – 12.30), se vor dezbate teme deosebit de interesante si actuale. Din domeniul Psihologie si medicina, se vor aborda teme ca: ”Interventii psihologice in afectiunile psihiatrice” si ”Malpraxis”, avand ca invitati pe domnul psiholog doctor Iustinian Turcu si domnul doctor Razvan Birzan.
La discutiile legate de domeniul Terapie ocupationala si asistenta sociala, este invitata doamna conferentiar universitar doctor Raveica Gabriela, iar tema dezbatuta va fi ”Rolul specialistilor in echipa multidisciplinara” (terapeutul ocupational si asistentul social – doua profesii in care se impletesc dragostea pentru semeni si munca cu abnegatie care aduce mai mult satisfactii sufletesti).
Urmeaza doua workshopuri tematice care vor scoate la lumina patiseri si artisti: Amprente in patiserie si Amprente romanesti de folclor. Gazdele invita la degustare pe cei prezenti, iar beneficiarii celorlalte centre vor prezenta ”o amprenta romaneasca” specifica centrului unde sunt ingrijiti. Se vor acorda diplome pentru ”cele mai originale amprente romanesti”.
Intre orele 13.00 – 14.00, se va desfasura ultima sectiune a evenimentului. Aceasta va cuprinde muzica si dans, spre a aduce bucuria si voia buna pe chipurile si in sufletele tuturor celor prezenti. Domnul Marius Spoiala, artist local, ne va incanta pe toti cei prezenti cu un colaj de muzica populara romaneasca.
Tot acest eveniment doreste sa descopere in fiecare dintre noi bucuria de a munci cu oamenii si pentru oameni. Va asteptam cu drag!