Angajare persoana cu dizabilitati post vanzator, vanzator platforma societate comerciala

Angajare persoana cu dizabilitati post vanzator, vanzator platforma societate comerciala

Societatea comerciala S.C. Complete Nord Oil Station SRL, societate organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Municipiul Bucuresti, sector 3, bld. Ramnicu Sarat nr. 15, Camera 3, bloc 20F, etaj 1, scara 1, ap. 3, J40 / 14678 / 2019, CUI 41830605 angajeaza persoana cu dizabilitati in vederea ocuparii postului de vanzator sau vanzator platforma in cadrul societatii noastre, pentru unul dintre punctele de lucru, statii de distributie carburanti in administrare proprie, situate in Municipiul Bacau si anume: Statie Bacau1, strada Arcadie Septilici nr. 1A, respectiv Statie Bacau 2, strada Milcov 49A.

Atributiile posturilor presupun, printre altele, servirea clientilor, atat la casele de marcat tip touch screen, cat si servirea acestora la pompele de distributie carburanti, efectuarea unor activitati curente de intretinere si igienizare a punctului de lucru, relationarea cu clientii si colectivul in care urmeaza sa se integreze.

Salarizarea este in conformitate cu legislatia in vigoare, fiind compusa din salariul de baza si sporuri, tichete de masa aferent numarului de zile lucratoare si alte bonusuri si prime.

Persoanele interesate pot depune CV-urile la adresa de e-mail: [email protected] sau solicita informatii, in intervalul orar 09:00 – 17:00, la numarul de telefon: 0752.173.133.

Administrator S.C. Complete Nord Oil Station SRL
Brasov Andrei