ATC Training – Grila programelor de pregatire profesionala

ATC Training – Grila programelor de pregatire profesionala

SC ATC & IT SOLUTIONS SRL din Bucuresti, furnizor de formare profesionala, detinatorul marcii ATC training, a fost infiintata ca urmare a nevoii de profesionalism si calitate in ceea ce priveste formarea profesionala. Oferim probabil cele mai bune solutii de pregatire si informare din Romania, intr-o maniera integrata si inovativa: consultanta, evaluare, training si coaching pentru a crea rezultate si schimbari pozitive durabile.

ATC training oferă un exemplu de profesionalism si calitate a serviciilor şi demonstrează că atitudinea pozitivă faţă de oameni împreuna cu încrederea în propriile forţe poate schimba viaţa în bine.

Programele pe care urmeaza sa vi le propunem vor fi mai bogate, mai aplicate si de calitate pentru cursantii care aleg ATC training si sunt organizate în acord cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adulților.

Graficul de programe poate fi completat în orice moment, cu programe desfașurate la sediul beneficiarilor sau în alta locație solicitata de aceştia, pentru un grup de minim 15 persoane, cu o durata stabilita de comun acord.

Va informam faptul vom pastra oferta “4+1 gratuit “ !

INFORMAŢII SUPLIMENTARE: privind organizarea şi desfașurarea programelor de perfecționare se pot obține de la:

0735.190.577 – ROXANA CONSTANTINESCU; 0773.343.995 – CRISTINA SOARE; 0726.355.037 – ELENA MARTEȘ,

INFO CENTER ATC TRAINING: tel: 031.425.07.04 – e-mail: [email protected] sau [email protected]

Dandu-va asigurari de aleasa consideratie, asteptam inscrierile dumneavoastra si bineinteles, orice sugestii privind programele de interes!

Echipa ATC Training va multumeste si va asteapta la cursuri !