Au fost testați pentru COVID-19 încă 8 salariați de la C.R.R.N. Dărmănești

Au fost testați pentru COVID-19 încă 8 salariați de la C.R.R.N. Dărmănești

Astăzi, 10.05.2020, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău, în urma unor consultări la care au participat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, ai C.R.R.N. Dărmănești dar și Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău, au decis testarea pentru 8 salariați, ce se află în izolare preventivă la domiciliu, rezultatele testelor urmând a fi comunicate mâine, 11.05.2020.

În centrul de la Dărmănești au fost depistate 64 de cazuri de infectare cu noul coronavirus COVID-19, printre salariați și beneficiari, după ce testarea s-a făcut tardiv de către DSP Bacău.

Testarea s-a efectuat urmare a stărilor de rău invocate de 9 salariați aflați carantinați în cadrul CRRN Dărmănești, în prezent, aceștia fiind internați în unități medicale.

Colegii testați astăzi urmează să suplinească lipsa de personal cu care se confruntă unitatea, până la ieșirea din carantină a centrului, măsură instituită de DSPJ Bacău la data de 05.05.2020.

Reamintim faptul că au fost depistate pozitiv 64 persoane (43 beneficiari și 21 salariați), din data de 5 mai și până în prezent apelându-se Serviciul de urgență 112 pentru un număr de 9 salariați și un rezident!!!

Dorim însănătoșire grabnică colegilor și beneficiarilor depistați pozitiv cu noul virus, iar celor care se află la datorie la locul de muncă, sau urmează să reintre în activitate, putere și răbdare în vederea depășirii cu bine a situației dificile în care ne aflăm!