Bucuria de a crea, de a munci si de a asculta

in data de 19 mai 2015, intre orele 9.00-13.00, la Centrul de Servicii Sociale ALEXANDRA Onesti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, vom avea bucuria de a oferi celor prezenti din bucuria copiilor de a crea si de a munci sub ascultarea indrumatorilor lor.

Aici va va avea loc evenimentul Ziua portilor deschise a proiectului Ateliere Creatoare „LION HEART” din Norvegia la CSS ALEXANDRA Onesti.

Ca partenera si colaboratoare permanenta a Centrului Alexandra, vom avea si de data aceasta Asociatia „Incluziunea” Onesti.

Evenimentul se va desfasura dupa un program bine stabilit.

incepand cu ora 9.00 vor fi primiti invitatii si vor fi poftiti sa viziteze expozitia permanenta a centrului.

Apoi, in deschiderea programului, vom putea admira „Atelierul artistic”. intre orele 10.15 -11.15 vom participa la Atelierul „Arta de a asculta”.

intre orele 11.15 si 12.15 va avea loc o vizita la casele de tip familial ale centrului, iar de la ora 12.15 vom fi poftiti la „Atelierul de bucatarie”.

Programul se va incheia prin acordarea de diplome tuturor participantilor care cu siguranta se vor implica trup si suflet in toate activitatile.

Va asteptam cu drag!