Cel mai frumos ou de Paste – Editia a VIII a

Miercuri 08.04.2015 DGASPC Bacau a organizat editia cu numarul opt a expozitiei cu vanzare „Cel mai frumos ou de Paste”.

Evenimentul a devenit deja o traditie in cadrul DGASPC Bacau. Diversitatea a fost un element cheie , atat prin prisma participantilor, cat si a produselor expuse.� Astfel, in centrul atentiei publicului bacauan si a reprezentantilor DGASPC Bacau s-au aflat 12 centre pentru adulti, 6 centre de copii si 14 asociatii si organizatii non-guvernamentale din judet. Imaginatia beneficiarilor si a voluntarilor, a fost transpusa in felicitari cu tematica florala si pascala, oua incondeiate prin difereite tehnici, ornamente din origami, cosulete ornamentale. De la persoanele cu dizabilitati la varstnici, toti beneficiarii si indrumatorii lor s-au implicat in organizarea celei de-a opta editii a expozitiei „Cel mai frumos ou de Paste”.
Din partea DGASPC au fost prezenti domnul director general Sorin Brasoveanu, directorii generali adjuncti Rodica stiuca, Daniela titaru si Sorin Birladeanu,
Expozitia a creat un cadru adecvat pentru descoperirea si afirmarea beneficiarilor, a stimulat creativitatea si talentul acestora, oferind astfel comunitatii, o frumoasa imagine a persoanelor cu dizabilitati, a copiilor si nu in ultimul rand a persoanelor varstnice aflate in centrele rezidentiale.
Drept rasplata pentru priceperea si iscusinta mestesugarilor”, evenimentul a culminat cu inmanarea diplomelor de catre conducerea DGASPC, precum si a unor trofee onorifice oua de sticla pictate manual.