Cel mai frumos ou de Paste – editia a VIII-a

in fiecare an, inca de timpuriu, dupa ce termina de confectionat martisoarele, copiii, varstnicii si adultii cu dizabilitati din centrele sociale incep sa-si puna in valoare priceperea si talentul in realizarea de oua incondeiate, felicitari, ornamente tematice de Paste, suporturi de lumanari, bijuterii, icoane si altele.

Anul acesta se vor putea admira si cumpara toate aceste adevarate opere de arta pline de dragostea celor care le-au realizat in ziua de miercuri, de 8 aprilie 2015, intre orele 14.00 si 17.00, in „Piateta Tricolorului” (in fata Casei de Cultura Bacau).

Va avea loc cea de-a VIII-a editie a evenimentului „Cel mai frumos Ou de Paste” – organizat de Componenta Adulti din cadrul DGASPC Bacau. Din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau vor participa 18 centre pentru adulti si pentru copii si 13 ONG-uri.

Expozitia cu vanzare are ca scop stimularea creativitatii persoanelor ocrotite in centrele rezidentiale, prin valorizarea produselor activitatii de terapie ocupationala. Aprecierile primite reprezinta cel mai frumos cadou de Paste pentru toti copiii si persoanele adulte care s-au pregatit si au lucrat cu dragoste si migala pentru organizarea acestei expozitii.

Va asteptam alaturi de noi!