Conferinta Nationala Ingrijirea paliativa – beneficii si provocari

Peste 90 de specialisti din serviciile sociale din cadrul DGASPC-urilor din toata tara au participat in perioada 7-8 aprilie 2016 la Bacau, la Conferinta Nationala ,,Ingrijirea paliativa-beneficii şi provocari”, organizata in cadrul Proiectului ,,Ingrijiri paliative-masuri integrate pentru incluziune sociala”, implementat de Asociatia Lumina in parteneriat cu DGASPC Bacau.

Lucrarile conferintei au constituit un bun prilej atat pentru impartasirea rezultatelor proiectului si experientei specialistilor din cadrul Asociatiei Lumina, cat si pentru a primi feed-back-ul participantilor in ceea ce priveste proiectul si nevoia dezvoltarii serviciilor de ingrijire paliativa.

In cadrul Conferintei, au participat cu interventii domnul Sorin Brasoveanu cu tema: „Parteneriatul public-privat. Modele in servicii sociale” si domnul Sorin Birladeanu cu tema: Prezentarea Metodologiei de lucru in asistenta sociala privind furnizarea de servicii din sfera ingrijirilor paliative catre copii si tineri diagnosticati cu boli amenintatoate de viata”.