Curs gratuit orientat spre dezvoltarea personala a persoanelor cu dizabilitati pentru a le facilita integrarea in piata fortei de munca

Curs gratuit orientat spre dezvoltarea personala a persoanelor cu dizabilitati pentru a le facilita integrarea in piata fortei de munca

”Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau este partener in proiectul LABOTRANS – Educational Potential of the Gamification Transmedia Learning in the Promotion of Soft Skills for the Labor Market Incorporation of Disabled People with University Degree”, contract nr. 2018-1-ES01-KA204-050430 (LABOTRANS – Home English). Proiectul este coordonat de Fundación Empresa Universidad de Alicante de la Comunidad Valenciana (FUNDEUN) și cuprinde parteneri din Spania, Grecia, Germania si România.

In cadrul acestui proiect se organizeaza un curs gratuit orientat spre dezvoltarea personala a persoanelor cu dizabilitati pentru a le facilita integrarea in piata fortei de munca. Cursul este online si materialele postate pot fi urmarite in intervalul de timp si in ziua dorita de cursant.

Modulele de curs sunt:

  • Autocunoaștere & brand personal
  • Creativitate, antreprenoriat și inovație: Tu faci diferența
  • Organizarea și gestionarea eficientă a timpului
  • Lucrul in echipa
  • Gestionarea conflictelor si negocierea.

Desi pagina despre cursuri (daca dati click pe Register now) este in spaniola, toate materialele sunt traduse si in limba romana, atat subtitrate cat si audio. Cursul se incheie cu un test privind utilitatea informatiilor din curs si un certificat care poate fi util la CV dar in primul rand da o viziune noua problemelor de integrare intr-un colectiv, conduce la cresterea stimei de sine si valorizarea personala.”

Pentru informatii suplimentare persoanele interesate se pot adresa la nr. de contact: 0740206781 – persoana de contact- domnul Antohi Gicu.