CURSURI DE SPECIALIZARE / PERFECTIONARE  pentru personalul ce lucreaza in institutiile de asistenta sociala

CURSURI DE SPECIALIZARE / PERFECTIONARE pentru personalul ce lucreaza in institutiile de asistenta sociala

Centrul de formare profesionala EDGARFORM organizeaza diverse CURSURI DE SPECIALIZARE/PERFECTIONARE pentru personalul ce lucreaza in institutiile de asistenta sociala.

Va prezentam atasat oferta noastra de cursuri de specializare /perfectionare, pe care le putem organiza in perioada urmatoare si in institutia dumneavoastra.

De asemenea suntem deschisi si pentru organizarea altor programe de specializare/perfectionare, la sugestia beneficiarilor si adaptate pe specificul activitatii persoanelor participante.

Intervalul de timp propus pentru derulare este orientativ, programul efectiv il stabilim de comun acord in functie de disponibilitatea participantilor, fara a afecta buna functionare a activitatilor in care sunt implicate persoanele propuse sa participe la curs.

Tarifele cursurilor sunt intre 70 lei/persoana – 450 lei/persoana, in functie de durata cursului si numarul de persoane participante la curs.

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare la telefoanele 0771275752 si 0745456037 sau puteti sa ne solicitati informatiile pe e-mail [email protected] si va transmitem raspunsul nostru in cel mai scurt timp.

Cu respect,
Ecaterina Coroboianu

Oferta – Centrul pentru interventie in regim de urgenta pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat si parasit in unitatile sanitare