Daruri de suflet de Craciun

Sarbatorile de iarna sunt un motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi. Aşteptam cu nerabdare sa ne bucuram de nasterea Mantuitorului Iisus impreuna cu cei dragi, sa petrecem timp cu familiile noastre, sa servim o masa calda, sa despachetam cadourile care ne aşteapta şi sa depanam amintiri. Din nefericire sunt copii, familii şi persoane varstnice pentru care Craciunul este perioada anului cand simt mai tare singuratatea, lipsa şi durerea.

Acţiunea „Ajuta un copil sa reuseasca in viata!” are loc in semn de solidaritate cu suferinţa umana. Cadoul de Craciun nu este doar un dar material ci şi un dar al bucuriei şi speranţei, beneficiarii experimentand compasiunea semenilor şi iubirea lui Dumnezeu. Actiunea se afla la a 5-a editie, iar parteneri in proiectul SNAC – Ajuta un copil sa reuseasca in viata! sunt:

  • GRADINITA PINOCHIO BACAU – director Tudor Lacramioara ;
  • COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU BACAU- director Constantina Hulea ;
  • ASOCIATIA EXCELENTA SCOLARA- presedinte Tudor Gabriel ;
  • ASOCIATIA TOTUL PENTRU UN SURAS- presedinte Tania Diaconu ;
  • Precum si prescolarii, elevii si cadrele didactice din cele doua institutii de invatamant, parintii si prietenii lor.

Vor colinda si vor darui copiilor din urmatoarele centre: Adapostul Morcoveata, Centrul de Primiri in Regim de Urgenta Bacau, Centrul de Servicii Sociale Ghiocelul, Centrul Rezidential “Profamilia”, Complex “Bistrita”, Complex “Strand”, Centrul Rezidential “Pinochio”.