Deschiderea oficiala a proiectului care ajuta peste 13000 de copii si femei din judetul Bacau sa aiba o viata mai buna

 

Deschiderea oficiala a proiectului care ajuta peste 13000 de copii si femei din judetul Bacau sa aiba o viata mai buna

Octombrie 2014 – Deschiderea oficiala a proiectului care ajuta peste 13.000 de copii si femei din judetul Bacau sa aiba o viata mai buna.

6 Noiembrie 2015 – Vizita de progres la proiectul „Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii”, impreuna cu doamna Tove Bruvik Westberg, Ambasador al Regatului Norvegiei in Romania si doamna Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania.
Proiect in valoare de 5,3 milioane de Euro de la Ambasada Norvegiei si UNICEF. Peste 13.000 persoane vulnerabile (copii si femei) din judetul Bacau beneficiaza de sustinerea acestui proiect programat a se finaliza in 2017.
De succesul acestui proiect pilot la nivel national depinde si atragerea altor finantari similare in judetul nostru si in Romania.
Personal, cred ca va fi un alt proiect cu finantare europeana implementat cu succes in judetul Bacau.
„Acesta este cel mai complex proiect pe care UNICEF l-a avut in Romania” – a punctat dna. Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania.
„Felicitari, este un inceput foarte bun!” – a concluzionat dna. Tove Bruvik Westberg, Ambasador al Regatului Norvegiei in Romania.