Felicitari si recunostinta pentru sportivii cu dizabilitati

In data de 09.09.2016, de la ora 11.00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Bacau va avea loc intalnirea pentru felicitarea echipei de sportivi participanta la Decathlonul IMF- editia a 56-a, organizata de Integrative Meetings of Friends, asociatie europeana ce promoveaza integrarea prin sport a persoanelor cu nevoi speciale.

Aceasta competitie sportiva s-a desfasurat in perioada 22-23 august 2016, la Cracovia in Polonia, sub motto-ul DECATHLON IMF in scaun cu rotile?Facem sa fie posibil!

Romania a fost reprezentata de trei echipe din cadrul DGASPC Bacau, formate din 19 beneficiari din centrele rezidentiale pentru adulti astfel: echipa 1 (CRRN Racaciuni ), echipa 2 (CSCPHN Filipesti) si echipa 3 (CRRN Darmanesti, CRRN Pietricica, CRRPH Ungureni). Acestia au fost insotiti de 9 specialisti/ instructori de ergoterapie .

Noutatea in acest an a fost ca persoanele in fotoliu rulant au putut sa se inscrie si sa participe. La competitia din acest an au participat 15 echipe reprezentand Austria, Cehia, Polonia, Romania, Ucraina si Ungaria.

Probele la care au participat au fost: alergare 50 m si 200 m plat, aruncarea mingii de oina, saritura in inaltime, aruncarea greutatii, saritura in lungime cu elan, aruncarea mingii la cosul de baschet, boccia, sutul la poarta si golf.

Va asteptam sa-i felicitam impreuna pe sportivii nostri!