Grila programelor de pregatire profesionala ATC Training

Grila programelor de pregatire profesionala ATC Training

SC ATC & IT SOLUTIONS SRL din Bucuresti, furnizor de formare profesionala, detinatorul marcii ATC training, a fost infiintata ca urmare a nevoii de profesionalism si calitate in ceea ce priveste formarea profesionala. Oferim probabil cele mai bune solutii de pregatire si informare din Romania, intr-o maniera integrata si inovativa: consultanta, evaluare, training si coaching pentru a crea rezultate si schimbari pozitive durabile.

ATC training oferă un exemplu de profesionalism si calitate a serviciilor şi demonstrează că atitudinea pozitivă faţă de oameni împreuna cu încrederea în propriile forţe poate schimba viaţa în bine.

Programele pe care urmeaza sa vi le propunem vor fi mai bogate, mai aplicate si de calitate pentru cursantii care aleg ATC training si sunt organizate în acord cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adulților.

Graficul de programe poate fi completat în orice moment, cu programe desfașurate la sediul beneficiarilor sau în alta locație solicitata de aceştia, pentru un grup de minim 15 persoane, cu o durata stabilita de comun acord.

Va informam faptul vom pastra oferta “4+1 gratuit “ !

Mai multe detalii aici.