OAMENII de la ISSCO vin la Swimathon pentru COPIII de la „Morcoveață”

OAMENII de la ISSCO vin la Swimathon pentru COPIII de la „Morcoveață”

Joi, 15 iunie 2017 ora 18.00, la Bazinul Olimpic Bacău, o echipă de oameni inimoși ai companiei de calculatoare ISSCO va înota la Swimathon pentru susţinerea unei cauze nobile.

Aceștia și-au propus să strângă fonduri pentru copiii ocrotiți la Adăpostul Morcoveaţă. Adăpostul de zi de noapte pentru copiii străzii „Morcoveaţă” ţine loc de casă și familie pentru zeci de copii care au fost abandonaţi de părinţi prin pieţe, spitale sau pe străzile oraşului. Din 2010 şi până în prezent, aproximativ câte o sută de copii au fost îngrijiți anual în acest centru. Majoritatea dintre ei au fost ridicaţi de pe stradă, acolo unde i-au trimis părinţii la cerşit sau au fost abandonaţi de mame prin spitale, după ce acestea s-au externat.

La „Morcoveaţă” ajung copii cu vârste între 2 şi 18 ani, însă, dintre aceştia, cei mai mulţi au între 7 şi 13 ani.

Cei de la ISSCO vor să-i ajute pe copii, în parcursul lor către o viaţă firească cu aspiraţii şi vise, fără grija zilei de mâine.
Primul pas în această direcţie este reprezentat de susţinerea acestei cauze la Swimathon.

Va invităm să fiţi alături de cei de la ISSCO și de copiii de la ”Morcoveaţă” prin donarea unei sume de bani, alimente, îmbrăcăminte, rechizite şi jucării, toate necesare unei copilării decente.

Puteți să vă înscrieţi ca susţinători aici:
http://fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon/proiect/morcoveata-start-pentru-viata/ și să participați și la evenimentul de astăzi de la Bazinul Olimpic Bacău.

Pentru fiecare tură înotată, puteţi contribui cu o valoare de minim 1 RON.

Cu fondurile strânse, voluntarii ISSCO vor achzitiona alimente, îmbrăcăminte, rechizite şi jucării.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment!