Voluntariat E ON, la Centrul de Servicii Sociale Alexandra din Onesti

Marţi, 27 septembrie, pentru cateva ore, 25 de electricieni şi gazişti E.ON din Oneşti şi Comaneşti au lasat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat crearii unor condiţii mai bune pentru copiii care locuiesc in casele de tip familial „Corina” şi „Sorin” din cadrul centrului. Spaţiile au capatat un aer de prospeţime prin vopsirea uşilor, varuirea pe-reţilor, montarea de accesorii in spaţiile pentru baie, verificarea instalaţiilor electrice şi echiparea corpurilor de iluminat cu becuri economice.

„Gestul voluntarilor E.ON este unul laudabil, apreciem raza de lumina adu-sa copiilor din centrul nostru. Lucrarile executate de voluntari s-au pliat per-fect pe necesitaţile noastre, condiţiile in care traiesc aceşti copii fiind imbuna-taţite. Va mulţumim şi speram ca exemplul dat de dumneavoastra sa fie ur-mat şi de alte companii”, a spus domnul Constantin Rotaru, Directorul Centrului de Asistenţa Sociala „Alexandra” din Oneşti.

„Imbunataţirea vieţii oamenilor din comunitaţile in care traim şi activam este o preocupare permanenta pentru Grupul E.ON. Impreuna cu colegii din Oneşti şi Comaneşti ne-am propus sa contribuim la ameliorarea condiţiilor in care locuiesc copiii din centru. Dupa acţiunea noastra, copiilor din centru le va fi mai bine, iar aceasta nu poate decat sa ne mulţumeasca, a declarat Radu Petre, Director General Adjunct E.ON Distribuţie Romania.

Implicarea in comunitate este o constanta a Grupul E.ON in Romania. Ince-pand cu anul 2005, E.ON Romania a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala destinate comunitaţii, numarul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicandu-se la aproximativ 258.000.

E.ON Romania incurajeaza acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de anga-jaţi s-au implicat in comunitaţile locale, avand o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.