Zi frumoasa pentru copiii din cadrul Retelei de apartamente „Casa Mea” Onesti

Zi frumoasa pentru copiii din cadrul Retelei de apartamente „Casa Mea” Onesti

Zi frumoasă pentru copiii din cadrul Rețelei de apartamente „Casa Mea” Onești

👉 Miercuri 28.07.2021, beneficiarii serviciilor speciale din cadrul Reţelei de Apartamente “Casa Mea” Oneşti, au avut o zi reușită de vacanță marcată printr-o scurtă excursie în Municipiul Bacău.

🦖 Împreună cu personalul DGASPC Bacău, cei 11 tineri au vizitat Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea”, unde au putut deprinde noţiuni noi despre natură şi animale sub îndrumarea personalului specializat. Pe lângă bucuria de a vizita un astfel de muzeu, cu exponate extrem de interesante, beneficiarii au avut surpriza de a afla şi multe secrete din lumea dispărută a dinozaurilor.

⛵ Excursia a continuat la Insula de Agrement Bacău, unde voluntarii de la Centrul Regional de Ecologie Bacau (CRE), le-au oferit acestora o plimbare cu barca pe lac iar la final, salvamarii i-au informat despre campaniile derulate de asociaţie cu privirea la reconstrucţia ecologică, combaterea braconajului şi importanţa protejării patrimoniului natural.

♻️ Tinerii au înţeles că este datoria fiecăruia să păstreze un mediu curat, conştientizând că în mâinile tuturor se află viitorul planetei și că prin ceea ce fac ei în prezent, vor influența în mod decisiv viața urmaşilor lor.

🍹Ziua s-a închieiat la Tihna Island, unde personalul de acolo le-a făcut acestora o surpriză, aşteptându-i cu gustări, răcoritoare şi multă voie bună.

👉 Prin aceste acţiuni, DGASPC Bacău îşi doreşte diversificarea activităţilor recreative şi de petrecere a timpului liber în perioada vacanţei, pentru copiii aflaţi în sistem.

🤝Toate aceste evenimente, nu ar fi fost posibile fără sprijinul sponsorilor care şi-au pus la dispoziţie serviciile în beneficiul copiilor din sistemul de protecţie specială cu scopul de a le dărui acestora o experienţă inedită.

🧸 Nimic nu se compară cu bucuria de a le oferi acestor copii motive să zâmbească.