Ziua Internationala de Eliminare  a Violentei asupra Femeilor 2017

Ziua Internationala de Eliminare a Violentei asupra Femeilor 2017

În fiecare an, ziua de 25 noiembrie reprezintă, pentru DGASPC Bacău, Ziua Internațională de Eliminare a Violenței asupra Femeilor și organizarea de activități în acest scop.

În acest an, Complexul de Servicii pentru Intervenție Specializată în Domeniul Protecției Familiei și a Drepturilor Copilului din cadrul DGASPC Bacău organizează o campanie de informare și conștientizare. Specialiștii complexului sprijiniți de un grup de voluntari vor distribui 1000 de flyere în data de 27.11.2017 în zonele cele mai circulate ale Bacăului.

VICTIMELE VIOLENȚEI DOMESTICE SUNT CHEMATE SĂ IA ATITUDINE și să se adreseze instituției noastre pentru consiliere juridică, psihologică și socială.

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, ora 15, la sediul complexului din Bacău, strada Vulturului, nr. 5, se organizează un nou atelier în proiectul ”Şcoala Familiei” despre FENOMENUL BULLYING susţinut de formator Maria Magdalena Chipon din Bucureşti. Este un seminar care abordează problema violenţei în familie şi în școală şi unde vom afla care sunt mecanismele, formele, cauzele şi caracteristicile fenomenului de bullying precum şi ce atitudine putem adopta pentru prevenirea acestuia.

Seminarul se adreseză părinţilor, profesorilor, educatorilor şi tuturor adulţilor implicaţi în educaţia copiilor.

Vă așteptăm cu drag!