Ziua Portilor Deschise la DGASPC Bacau –  30 Martie 2017

Directia Generală de Asistenta Socială si Protectia Copilului Bacau – problematica sociala – implicare a asistentilor sociali in comunitate – Ziua Portilor Deschise

 

Joi, 30 martie 2017, în intervalul orar 9.00 – 12.00, DGASPC Bacău invită toți băcăuanii interesați de problematica socială și, în egală masură, de modalitatea concretă de implicare a asistenților sociali în comunitate să ia parte la Ziua Portilor Deschise la DGASPC Bacau.
Cu această ocazie, sunt programate mai multe evenimente la care sunt implicaţi specialişti din cadrul DGASPC Bacău, în special asistenţi sociali, dar nu numai.
Ziua Porţilor Deschise va fi marcată în data de 30.03.2017, ora 9.30, când este organizată întâlnirea membrilor comunităţii cu asistentii sociali din DGASPC, specializaţi pe diferite segmente de activitate.

Aceştia vor fi la dispoziţia bacăuanilor pentru a primi întrebări şi a oferi răspunsuri.
În aceeaşi zi, la ora 10.00, va avea loc întâlnirea asistenţilor sociali din cadrul DGASPC Bacău cu mass-media.

La întâlnire vor lua parte şi o familie de adopţie, asistenţi maternali, tineri care au părăsit sistemul de protecţie a copilului şi au fost reintegrati socio-profesional.

Parteneriatul public-privat în serviciile sociale – premisă pentru dezvoltarea durabilă a comunităților

 

Între orele 12.00 -14.00, asistenţi sociali ai DGASPC Bacău participă la un seminar cu tema ”Parteneriatul public-privat în serviciile sociale – premisă pentru dezvoltarea durabilă a comunităților” organizat de Sucursală Teritorială Bacău a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România care va avea loc în Asociația Betania.

Vă aşteptăm cu drag!