Ziua Portilor Deschise la DGASPC Bacau

Aceasta manifestare este organizata cu prilejul „Zilelor Asistentei Sociale”, in luna martie a fiecarui an. Anul acesta, sub egida temei stabilite de Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW) – PROMOVAREA DEMNITatII sI VALORII OAMENILOR, evenimentele organizate urmaresc sa evidentieze progresele realizate in domeniul asistentei sociale, rolul asistentului social in contextul socio-economic actual.

Cu aceasta ocazie, sunt programate mai multe evenimente la care sunt implicati specialisti din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, in special asistenti sociali, dar nu numai.
in data de 24.03.2015, intre orele 10.00 -15.00, asistenti sociali ai DGASPC Bacau participa la un Workshop gazduit de Asociatia „Sf. Voievod stefan cel Mare – Harja” a Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului si organizat de Sucursala Teritoriala Bacau a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania.
Ziua Portilor Deschise la DGASPC Bacau va fi marcata in data de 27.03.2015, ora 9.30, cand este organizata intalnirea membrilor comunitatii cu asistentii sociali din DGASPC, specializati pe diferite segmente de activitate. Acestia vor fi la dispozitia bacauanilor pentru a primi intrebari si a oferi raspunsuri.
in aceeasi zi, la ora 10.00, va avea loc intalnirea asistentilor sociali din cadrul DGASPC Bacau cu mass-media. La intalnire vor lua parte si o familie de adoptie, asistenti maternali, tineri care au parasit sistemul de protectie a copilului si au fost reintegrati socio-profesional.
intre orele 11.30-13.00, asistenti sociali ai DGASPC Bacau participa la un seminar organizat de Sucursala Teritoriala Bacau a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania care va avea loc in sala mare a Consiliului Judetean Bacau.